Added forums RSS feed

Posted: 12/13/2011 7:51:21 PM
Jason

From: Sammamish, Washington

Joined: 2/13/2005

I went ahead and added an RSS feed for the 20 most revent posts in the forums.  The feed is updated dynamically as new posts are added, so it should always be up to date.  You'll see the button for the feed at the top of the 3 "filtered view" pages (all forums, recent posts, and most viewed).  If you can't find it, the direct link is:

http://www.thereminworld.com/forums/rss

Let me know if you have any problems with the feed.

Posted: 12/15/2011 8:48:58 PM
GordonC

From: Croxley Green, Hertfordshire, UK

Joined: 10/5/2005

I love your error page!

:-)

Posted: 12/15/2011 9:03:43 PM
Jason

From: Sammamish, Washington

Joined: 2/13/2005

Thanks! :)  I hope nobody ever sees it.  What were you doing when you stumbled on it?

Posted: 12/16/2011 3:32:15 AM
SewerPipe

From: Flying with the Phoenix

Joined: 3/9/2011

I love your error page too ;-)

Posted: 12/16/2011 12:37:15 PM
GordonC

From: Croxley Green, Hertfordshire, UK

Joined: 10/5/2005

I was checking out the RSS feed as requested. The problem appears to be in the link you provided, not the RSS feed.

Here, I fixed it...

http://thereminworld.com/forums/rss

Posted: 12/16/2011 12:49:59 PM
GordonC

From: Croxley Green, Hertfordshire, UK

Joined: 10/5/2005

Oh! No, I didn't fix it. I think the problem is in the link maker...

I clicked on the little chain link icon in the Post Reply: thingy, typed this into the appropriate field in the Insert/edit link pop-up...

http://thereminworld.com/forums/rss

and everything looked fine so I clicked the Post button and my correct link turned into this incorrect link

http://thereminworld.com/Forums/forums/rss

in the finished posting.

Posted: 12/16/2011 12:55:42 PM
GordonC

From: Croxley Green, Hertfordshire, UK

Joined: 10/5/2005

Weirder and weirder. The links which are incorrect on this page are not incorrect in the RSS feed.

Try not to get too many splinters scratching your heads over it. :-)

Posted: 12/16/2011 3:06:38 PM
Jason

From: Sammamish, Washington

Joined: 2/13/2005

Looks like the forums RSS feed has a problem right now.  I'll debug it this morning.  Thanks for calling that out!

You must be logged in to post a reply. Please log in or register for a new account.